onsdag 16. november 2011

DET SKULLE TATT SEG UT!

Denne uken foreslo Ap´s stortingspolitiker Susanne Brattli å innskrenke førerretten til ungdommene våre som et trafikksikkerhetstiltak. Ikke kjøre bil på kveldstid, og heller ikke ta med passasjerer(!) Så mye kan våre folkevalgte om samferdsel og trafikksikkerhet. Hva oppnår vi med det? Sannsynlig like mye som å lage ”barselsgrupper” for menn: absolutt ingenting. Noen burde sjekket inneluften på Stortinget om dagen, for noe må da være riv ruskende galt. Rallylegende og riksklovnen Martin Schancke hevder at noen må ha røykt sokkene sine der inne…

Det mangler ikke på gode forslag...
Men man kan jo virkelig begynne å lure. Har Jens nylig satt opp en forslagskasse i gangen utenfor kontoret sitt? I så fall blir denne kraftig voldtatt om dagen av alt fra stortingspolitikere uten sokker, til maktkåte SV-kronprinser. Snakk om fór mye Møllers Tran.

Susanne Bratteli (Ap) mener ungdommen bør få begrenset førerrett som et trafikksikkerhetstiltak.

Hvorfor skal vi alltid ta i bruk den strenge pekefingermetoden Bratteli? Hvorfor skal ungdommen straffes i stedet for å tilbys det som mangler i vår trafikkultur, nemlig trening, baneanlegg og tilhørighet i sunne motormiljøet hvor narkotika og dop som hovedregel er bannlyst. Ved å plassere alle i hver sin bil i dagslys går det vel strengt tatt bare ut over leksene og utvikling av nødvendige sosiale antenner. Hvor skal da ungdommen lære å kline hvis alle landets rånebakseter skal stenges etter mørkets frembrudd?
Hva skal vi med rånebiler da?
Nei Jens, ta ned den forslagskassen før noen lurer oppi en lapp med forslag om midtdelere langs E-16, eller enda verre, ny veiforbindelse til Sotra. Det skulle tatt seg ut!

Pål


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar