onsdag 30. november 2011

TIDENES JULEPRESANG TIL FOLKET?

I kveld er Jens på besøk hos Tysklands Angela Merkel. Europas mektigste kvinne har invitert Jens til bords og frir i følge TV2-nyhetene i kveld om hjelp og støtte til å sikre en skakkjørt Euro. I intervjuet ønsker Merkel norsk hjelp til bl.a. å sikre europeiske arbeidsplasser.
 Vel, her kommer tidenes mulighet rekende på en støtfanger Jens. Vel er vi ikke verdens største økonomi, og vel har vi ikke verdens største bilpark. Men, med unntak av Cuba, har vi sannsynligvis verdens eldste bilportefølje(!). I tillegg har vi til salt i såret, og vel så det, på denne oljebankboken.  Kanskje vi kan slå to, og kanskje tre fluer i en og samme smekken her Jens. Kanskje du kan redde Europa samtidig som du blir profet i eget land. Slik jeg ser det har du tidenes mulighet her og nå. La meg kort forklare:
Hva sier du til å redusere bilavgiftene til europeisk nivå i kveld, slik at vi kan bli et enda større marked for våre europeiske venner. Vi snakker ikke bare om biler, men om bildeler, rekvisita, campingvogner, båter osv. Hva med en AEG til halv pris? Det er det ikke bare sokkevasker Øystein Sunde som hadde blitt glad for. For uten om visekunstneren og flere titalls millioner tyske, italienske og spanske industriarbeidere, vet jeg samtidig om en og annen norsk barnefamilie som hadde satt pris på en reduksjon i importavgifter på hvite store sokkeslukere.
Grip muligheten Jens; hjelp en tysker i nød og gi samtidig ditt folk tidenes Julepresang: Billige biler til folket!
“U can do it, U can do it…”

Pål

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar